woensdag 5 oktober 2011

Candy Candy Candy

Wat een ramp... er komt niets uit mijn handen. Ik heb echt een crea-dip!!. Ben wel vaak aan een kaart begonnen maar op de één of andere manier wil het niet lukken om hem af te maken en dan ook nog naar mijn zin te vinden.

En vorige week vrijdag heb ik twee cadeau-enveloppen gemaakt(die waren eindelijk naar mijn zin) vergeet ik ze op de foto te zetten. De enveloppen zijn inmiddels al weg

Ben wel begonnen met het inkleuren van een winter/kerst stempel. Daar wil ik iets mee maken om, in plaats van een kaart, aan een aantal vrienden en buren te geven. Iets waar dan ook iets lekkers in verwerkt is.


Hier alvast een voor proefje van de stempels


De stempels zijn ingekleurd met inkt.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


CANDY CANDY CANDY!!!


Omdat ik de laatste tijd niet veel heb gemaakt en geplaatst wil ik het een beetje goed maken met een kleine CANDY.Op 17 oktober maak ik twee winnaars bekend. Wat er precies in de candy zit is nog een verrassing.. in ieder geval zit er in alle twee de pakketjes een kerst stempel.(zie foto hieronder) en dan zullen er nog wat leuke spulletjes in zitten.


Wat moet je doen:


Volger zijn of worden van mijn blog, een reactie plaatsen en je blog daarin vermelden en een foto met een link naar mijn blog op je eigen blog zetten.

Hoop dat jullie allemaal meedoen, groetjes Anneke

6 opmerkingen:

 1. Hoi anneke,

  Nou ik hoop dat je creatieve dipje snel weer voorbij is. Die stempeltjes zijn erg mooi ingekleurd, ik ben benieuwd wat je ermee maken gaat.
  Leuk je candy, ik doe graag mee, dank je wel.
  Mijn blog is http://kaartcreaties.blogspot.com/
  gr Linda Dekker

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anneke, ooh wat vervelend he!
  Heb soms ook dat ik uren aan mijn bureau zit en er echt niets uit mijn handen komt! Maar je beertjes zijn zoo lief ingkleurd!! En dank je wel voor de kans om een leuk pakketje te winnen!
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi anneke,

  wat een leuk idee om een candy weg te geven, natuurlijk doe ik graag mee, mijn inspiratie is vaak ook ver te zoeken, maar soms heb je van die momenten dan komt er ineens wat bij je op en dan kun je weer even aan de slag, ik hoop datzelfde ook voor jou,
  bedankt voor deze geweldige kans.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anneke, wat een schattige beertjes.
  Ik hoop dat je weer wat inspiratie krijgt, als ik die schattige ingekleurde beertjes zie komt het vast wel goed. Ik doe graag mee met je leuke candy, en ben volger geworden van je blog gr Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja we hebben allemaal wel eens een crea dipje. Gewoon even rust nemen en dan lukt het vanzelf wel weer. Je geeft wel een super gave candy weg. Ik vind de stempels helemaal geweldig en ik doe er graag een gokje voor wagen.

  Groetjes Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn blogadres is http://johannascreaties.blogspot.com

  Groetjes Johanna

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.