dinsdag 28 september 2010

Happy Birthday! 100 jaar.

Op verzoek een kaart gemaakt voor een engelse dame die 100 jaar is geworden!
Ik heb de kaart vrij simpel gehouden omdat deze dame niet meer zo goed ziet moet het niet te druk zijn.

Ze is gek op glimmertjes dus de afbeelding bewerkt met wat glitter, zilveren bloemen en het papier is ook glimmend(niet zo goed te zien maar het is roze/paars parelmoer)
Groetjes Anneke

maandag 20 september 2010

Tilda met distress inkt.

Gisteren deze kaart afgemaakt. Ik heb een kaart gemaakt met een extra vakje voor een kadokaart.Tilda is ingekleurd met distress inkt. Ik vind dat ontzettend leuk om mee te kleuren.
Hier is het extra vakje goed te zien. Aan de rechterkant een label, die eventueel ook nog als boekenlegger gebruikt zou kunnen worden.

Links een stempel met een tekst.


Hier boven is de label goed te zien(ook met distress inkt gekleurd) en onder het plaatje van Tilda ingekleurd met de inkt.Ben benieuwd wat jullie er van vinden?
Fijne dag allemaal!! Groetjes Annekezaterdag 18 september 2010

kado-doosje hello kitty


Wat een pech maand is september...het begon al met mijn fototoestel. Ik wilde foto's maken en daar zaten allemaal strepen op, ander kaartje geprobeert, maar helaas stuk. Toen zei de printer doe het zelf maar. Dus ik kon eerst niets op mijn blog plaatsen door mijn toestel en toen niet meer omdat mijn cardreader in mijn printer het niet deed. Later in de week ging mijn wasmachine stuk.. ook niet meer te maken en tot slot werd de lounge set uit de tuin gestolen, nog wel uit een afgesloten tuin. Nou september is dus niet zo'n beste maand.
Maar goed ik heb wel kunnen freubelen en heb voor mijn kleine nichtje een kado-doosje gemaakt. Er zitten een potlood en een pen in. De afbeelding is van Hello Kitty.
Ik ben nog bezig met het boekje met de kleurtjes distress inkt en met een "kaart" waar een kadokaart/pasje in kan. We hebben inmiddels een nieuwe printer en ik gebuik zolang het fototoestel van mijn dochter, dus binnenkort weer meer foto's en berichtjes.
Tot snel, groetjes Anneke